dimarts, 4 de desembre del 2007

Joan Herrera exigeix al PSC “fermesa” amb Madrid al Ministeri de Foment i un canvi de prioritats en les Rodalies

El portaveu d’IU-ICV al Congrés, Joan Herrera, ha exigit “fermesa” al PSC perquè demani un canvi de prioritats en infraestructures a Madrid. En aquest sentit, Herrera ha celebrat les declaracions del conseller de PTOP, Joaquim Nadal, que es va mostrar comprensiu amb la mobilització. “Cal ara que el PSC exerceixi més pressió amb el Ministeri de Foment que en tot moment ha estat molt insensible”, ha afirmat.


En aquest sentit Herrera ha dit que “no ens conformem amb la tornada a la normalitat, cal un pla de xoc i un canvi en les inversions perquè vagin destinades a les rodalies, el tren de la majoria”. “Esperem que el ministeri de Foment prengui nota de la manifestació i es produeixi un canvi de polítiques i un canvi d’actitud de la ministra”, ha afegit.


En la roda de premsa després de la secretaria política, Herrera ha destacat la forta presència i l’esforç d’ICV a la manifestació de dissabte “per explicar en tot moment que calia un canvi de prioritats en infraestructures per apostar pel tren convencional”. “Vam aportar l’accent perquè la manifestació no només fos de caràcter sobiranista”, ha afegit.


Tot i així, Herrera ha lamentat que “tots els partits intentin escombrar cap a casa seva” i ha afirmat que la manifestació expressava “molts malestars” que no es poden atribuir només al descontentament sobiranista”. “El que vam veure dissabte és un malestar transversal”, ha afegit.