dissabte, 1 de desembre del 2007

ICV assisteix a la manifestació pel dret de decidir sota el lema "Primer Rodalies"

Una àmplia delegació de la formació ecosocialista han assistit aquesta tarda a la manifestació convocada per la Plataforma pel Dret de Decidir. ICV encapçalada per tota la cúpula del partit, ha anat a la manifestació sota el lema Primer Rodalies i Regionals.

El portaveu d’ICV en el Congrés dels Diputats, Joan Herrera, ha explicat que la aquesta “gran mobilització serveix per demanar un canvi de prioritats, canviar el papanatisme de l’AVE i deixar clar que primer són les rodalies”. El vicepresident ecosocialista ha recordat que aquest error “el van començar PP i CiU i que ara l’ha seguit la Ministra de Foment, Magdalena Alvarez”, de qui ICV també n’ha seguit demanant la dimissió en la manifestació.

Pel portaveu ecosocialista a les corts espanyoles “la manifestació és una clara targeta vermella al model que en el seu dia van defensar CiU, PP i ara el PSOE”. Herrera també s’ha referit a l’absència del PSC, de qui ha confiat que té “gent que està tipa que no s’assumeixin responsabilitats”. En aquest sentit ha confessat que “alguns pensàvem que Zapatero tenia una altra forma de fer política i finalment hem vist que segueix la mateixa línia” que en el seu moment van seguit els governs de CiU i PP.