divendres, 30 de novembre del 2007

ICV fa una crida als militants de base del PSC a assistir a la manifestació de l’1-D

El candidat a les eleccions generals, Joan Herrera, i el director de la campanya “primer rodalies”, David Cid, han fet una crida als militants de base del PSC perquè assisteixin a la manifestació de demà organitzada per la Plataforma pel Dret a Decidir i que servirà per demanar el cessament de la ministra de Foment, Magdalena Álvarez i un canvi de model d’infraestructures que aposti per Rodalies.

Segons Herrera, “la manifestació servirà per dir a la ministra que ja n’hi ha prou de supèrbia i arrogància, que les coses han de canviar perquè les polítiques del ministeri haurien d’anar destinades a la majoria”. “Dimarts ens van faltar tres vots per aconseguir la reprovació de la ministra, esperem que amb la manifestació els socialistes prenguin nota”.

En aquest sentit, el portaveu d’IU-ICV ha dit que la seva formació sortirà al carrer per demanar una vegada més que “cal un model que prioritzi les rodalies i el tren convencional”. Així, Herrera creu que és “incomprensible” que després de tot el que ha passat, es continuïn les obres de l’AVE sense un pla de xoc per rodalies. “No té sentit que no hagin après la lliçó i continuïn amb les mateixes polítiques després dels problemes que hi ha hagut”, ha afirmat.

Per la seva banda, el director de la campanya “Primer rodalies” ha explicat que la formació ecosocialista ha posat “tota la carn a la graella” i tota la maquinària del partit de la mateixa manera que en la manifestació contra la guerra d’Irak el 2003.

Així, Cid ha dit que ICV assistirà a la manifestació amb la pancarta “primer rodalies” i cada territori portarà la seva. També repartiran xapes, més de 5.000 amb el mateix lema.

Per últim, Cid també ha detallat els continguts del blog que recull propostes d’ICV, i que també serveix com a espai de denúncia. “També oferim la possibilitat d’enviar una postal electrònica a la ministra de Foment per demanar-li que prioritzi rodalies, que les obres de l’AVE no poden comportar problemes als usuaris i que és necessari un pla de xoc per modernitzar el servei i que dimiteixi.