dissabte, 17 de novembre del 2007

Joan Herrera exigeix al Govern de Zapatero que faci cas de la resolució del Parlament de Catalunya

El portaveu d’ICV en el Congrés dels Diputats, Joan Herrera, ha exigit avui al Govern Central que faci cas de la Proposta de Resolució que ahir va aprovar el Parlament de Catalunya demanant el cessament de la titular de Foment. “No entenem que el Govern faci caso mis del que ha aprovat el Parlament de Catalunya”, ha dit Herrera, que ha qualificat “d’impropi que un govern democràtic digui que el que aprova el Parlament català no l’incumbeix”.

El candidat per ICV a les pròximes eleccions generals creu que s’ha de “garantir que la Generalitat de Catalunya participi en ADIF, RENFE i altres institucions estatals”. Herrera ha qualificat el model d’infraestructures del Govern de Rodríguez Zapatero de “continuista” respecte les polítiques fetes pels anteriors govern s de CiU i PP.

En aquest sentit el vicepresident ecosocialista ha reiterat la necessitat d’aturar les obres de l’AVE a la seva arribada a Sants “per poder fer un pla de xoc en la zarza de Rodalies i evitar el mateix col•lapse que s’ha produït al sud de Barcelona pel nord de la ciutat comtal en el seu trajecte fins a Girona”.