dijous, 1 de novembre del 2007

JEV exigeix al Ministeri de Foment que retiri les tanques publicitàries que anuncien l'arribada de l'AVE

El coordinador de Joves d’Esquerra Verda (JEV), David Cid, ha exigit avui al Ministeri de Foment i a la seva responsable, Magdalena Álvarez, que retiri la campanya publicitària que hi ha per tota la comarca del Baix Llobregat on s’anuncia l’arribada de l’AVE a Barcelona el pròxim mes de desembre. Cid ha qualificat “d’inadmissible” que més 10 dies després del tall de rodalies per l’aparició d’esvorancs en les obres de l’AVE els 160.000 usuaris que s’han vist afectat per aquest tall encara hagin de veure aquestes tanques publicitàries. Per això el coordinador de JEV ha demanat a la Ministra de Foment “la retirada immediata d’aquesta campanya que és ofensiva amb la gent que pateix cada dia les conseqüències d’aquest tall”.

En aquest sentit el coordinador de Joves d’ICV ha demanat a Rodríguez Zapatero que “primi les tasques pel restabliment de rodalies” i que “aturi les obres de l’AVE” almenys per la nit, una reivindicació que també va fer ahir el diputat ecosocialista al Congres, Joan Herrera, fent seva la veu dels veïns del Baix Llobregat que no poden dormir per les obres del Tren d’Alta Velocitat que es fan les 24 hores del dia sense descans. Per últim JEV també ha demanat la dimissió de la Ministra de Foment i ha qualificat el manteniment de les tanques publicitàries com “un despropòsit més de la ministra”.

JEV ha plasmat avui en una d’aquestes tanques publicitàries, en el marc d’una acció directa, l’eslògan “Primer Rodalies” de la campanya que ICV va llançar al carrer el passat divendres amb 4.000 xapes.